• Wie ben ik?

Ik ben Naomi Beuselinck en ik ben 18 jaar oud.  Ik ben van Belgische afkomst met ¼ de Italiaans bloed. Ik zit op school in het Sint jozefinstituut in Oostende en  zit in het 7 de jaar business support. In mijn vrije tijd werk ik als jobstudent in een Italiaans restaurant en ga ik naar de fitness. Ik hou er ook enorm van om in het weekend iets te gaan drinken met mijn vriendinnen of bij mijn familie te zijn.  Volgend jaar wil ik graag solliciteren bij tui ik wil graag als stewardess gaan werken.

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Mijn job binnen chouchou is secretariaat verantwoordelijke. Ik ben verantwoordelijk voor de mail box van ons bedrijf. Wekelijks komen er heel wat mails binnen bv : mails, bestelbon , factuur , catalogus, promoties. Deze moet ik klasseren per map in de mailbox en de mails die niet belangrijk zijn verwijderen. De bestanden afdrukken die afgedrukt moeten worden. En klasseren in de juiste map. Ook de mails beantwoorden die Chouchou binnen komen.

 • Wie ben ik?

Mijn naam is Saïd Kazemi, ik ben 19 jaar en kom uit Afghanistan. Ik woon in België. Ik ben verantwoordelijke Marketing website & social media binnen het bedrijf ChouChou. Op dit moment zit ik in het 7de  jaar kantooradministratie en gegevensbeheer in het Sint-Jozef, Petrus en Paulus in Oostende. Mijn favoriete sport is voetbal, zowel om te kijken als te spelen.

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Ik moet de webshop onderhouden bijvoorbeeld prijzen aanpassen, voorraad aanvullen, nieuwe producten toevoegen, …

Ik moet de soical media in ogen houden.

Ik doe het uitwerken van promotieacties voor de webshop bijvoorbeeld aanmaken van kortingscodes, ontwerpen van banners voor op de webshop homepage enzovoort.

 • Wie ben ik?

Ik heet Sunaj Avdiji. Ik ben 19 jaar en ik ben afkomstig uit Noord-Macedonië. In België woon ik al 6 jaar. Ik studeer al 6 jaar in Sint-Jozefinstituut Petrus en Paulus studierichting Business Support. Buiten school werk ik als jobstudent in het weekend of soms de woensdag namiddag. Wat ik graag heb is op vakantie gaan meestal in Noord-Macedonië omdat al mijn familie en vrienden zitten daar. Na mijn laatste jaar ga ik beginnen werken. Ik weet niet precies wat en waar maar ik ga zeker werken.

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Mijn functie binnen het bedrijf is verkoopmedewerker. Een verkoopmedewerker is een winkelmedewerker, die voor verschillende winkels en bedrijven werkzaam kan zijn. Het beroep verkoopmedewerker kan ik in het kort omschrijven als verkoopwerkzaamheid, waarbinnen ook het adviseren van klanten centraal staat. Ik heb dit functie gekozen omdat ik al 3 jaar ervaring heb als verkoopmedewerker in Zeeman. Samen met mijn verkoopverantwoordelijke brengen we verfrissende ideeën aan en met behulp van mij brengen we onze taak tot een goed einde.

 • Wie ben ik?

Ik ben Zikriya Muhammad. Mijn leeftijd 20 jaar en ik woon al 5 jaar in België. Ik heb altijd richting kantoor en Logistiek gedaan sinds de ik aan school ben begonnen. In mijn toekomst zou ik heel graag werken in logistiek firma. Ik doe graag afwisselend jobs. Momenteel doe ik mijn laatste jaar 7 Business Support  in Sint-Jozef Oostende. Ik heb niet precies een hobby het is altijd afwisselend. Het meest waar ik later mij wil oprichten is een succesvolle zaakvoerder worden in logistieke bedrijf.

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Ik ben een logistiek medewerker in het bedrijf ChouChou. Mijn hoofdtaken zijn zorgen voor de voorraad beheren van de inventaris van voorraden. Goederen klaar maken voor de verzending. Zorgen voor de inkomende leveringen. De goederen op juiste plaatsen zetten. Soms hen ik ook bureau taken zoals het afdrukken van voorraadlijsten, het opvolgen van de minimumvoorraad en aankomende tekorten doorgeven aan de verantwoordelijke Aankoop zodat ze deze kunnen bijbestellen.

 • Wie ben ik?

Mijn naam is Chekhou Adam. Ik ben de assistent bedrijfsleider en ik ben ook verantwoordelijk voor de marketing, promotiecampagnes, catalogus en ondersteuning webshop voor de heren van ChouChou. Ik zie mijzelf als de midden persoon, voor ik een kant kies luister ik naar beide verhalen. Als assistent bedrijfsleider luister ik naar de meningen van het team.

 • Mijn taken binnen ChouChou:

In het bedrijf ChouChou heb ik diverse taken. Als assistent bedrijfsleider ondersteun ik de bedrijfsleider, maar vooral bij het voorbereiden van beurzenhelp ik de CEO. Het uitwerken van gerichte promotieacties op beurzen, tijdelijke acties zoals Black Friday, Kerst, Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, enz. De concrete uitwerking-aanpassing-ontwerp van een catalogus behoren ook tot mijn taken. Ik geef ten allen tijden het goede voorbeeld aan mijn medewerkers.

 

 • Wie ben ik?

Mijn naam is Momina Malik. Mijn functie binnen het bedrijf ChouChou is boekhouder-financieel verantwoordelijke. Ik ga altijd al goed om met cijfers daarom voelde ik mij aangesproken tot deze functie. Fouten ontdekken en dan nog eens oplossen, doe ik graag. Zo ben ik gemotiveerd om mijn job beter en nauwkeuriger uit te voeren.

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Mijn taken binnen ChouChou is de boekhouding bijhouden. Ik moet de archivering van alle boekhoudkundige documenten bijhouden. De controle doen van alle diverse boekhoudkundige documenten. Het vergelijken van diverse boekhoudkundige documenten en in het geval van verschillen, navraag doen bij de leveranciers. Ik moet ook de rekeninguittreksels controleren en het aanleveren van statistieken. Het opstellen van balansen en berekening van resultaten moet ik doen.

 • Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Mohammed Abdulhadi.

Zit in het 7de Businesssupport in Sint-Jozef Oostende.

Ik maak muziek in me vrije tijd.

Ik teken graag.

Zit soms op ps4.

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Binnen het bedrijf ChouChou heb ik de CEO-functie namelijk de een leidinggevend functie.

Ik ben de eerste aanspreekpunt voor de medewerkers binnen onze bedrijf ChouChou.

Ik geeft te allen tijde het goede voorbeeld aan de medewerkers.

Ik inspireer en motiveer de medewerkers binnen onze bedrijf.

Mijn taken kunnen veel zijn o.a. draaiboek maken.

 • Wie ben ik?
  Ik ben een Franstalige meisje van Wallonië. Ik ben nu in Vlaanderen om mijn Nederlands te verbeteren en om nog meer te leren. Ik hou van mensen te helpen daarom ben ik opvoedster A2 geworden. Mijn hobby’s zijn boeken lezen, verhalen schrijven en naar series te kijken. Ik ben dynamiek en wanneer ik moet iets doen ik doe mijn best voor dat het goed is. Ik ben een oprecht persoon op wie we mogen rekenen en vertrouwen.

 

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Ik ben de medewerker secretariaat. Ik moet naar de mails kijken en voor sommige moet ik antwoorden. Voor de mails met een catalogus moet ik dat op onze drive stekken voor dat we hebben dat nooit kwijt. Met mijn taak leer ik meer Nederlands en ook Engels. Ik moet soms mijn collega’s helpen wanneer ze een Frans mail krijgen.

 • Wie ben ik?

Ik ben Manon Ameye ik ben 19 jaar ik heb nog 2 jongere broers waarvan de jongste hier ook studeert in het 1ste jaar. Ik studeer al 7 jaar de richting kantoor administratie en gegevensbeheer. In mijn vrije tijd ga ik graag weg met vrienden. Ik ga graag op vakantie en wil zoveel mogelijk landen zien. Ik ben van plan om volgend jaar verder te studeren maar ik ben nog niet 100% zeker wat ik wil verder studeren. Ik wil niets verder doen in de richting kantoor maar zou liever iets doen met kinderen.

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Ik ben verantwoordelijke voor de sociale media ik heb voor deze functie gekozen omdat ik zelf vaak actief ben op sociale media Het leuke is dat ik mijn kennis hiervan misschien nog kan uitbreiden. Ik moet binnen mijn functie vooral zorgen dat de sociale media up to date is .Ik maak bijvoorbeeld ook banners voor bepaalde acties bv: Black Friday. Ik zorg ook dat de webshop goed wordt onderhouden en dat bepaalde acties ook worden weergegeven op de website.

 • Wie ben ik?

Ik ben Liana Najaryan. Ik ben 19 jaar en ik ben afkomstig uit Armenië. Ik woon al 9 jaar in België. Ik heb 2 jongere zussen. Ik studeer al 7 jaar in Sint Jozef Petrus en Paulus studierichting Business Support. Buiten school heb ik ook hobby’s. Ik doe al jaren karate en ik doe ook fitness in mijn vrije tijd. Ik ga graag op vakantie en ik wil zo veel mogelijk landen bezoeken. Na mijn laatste jaar ga ik zeker nog verder studeren. Ik weet niet precies waar maar ik zal zeker doen.

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Mijn functie binnen het bedrijf is Verkoopverantwoordelijke. De verantwoordelijke verkoop organiseert het werk en trekt de dagelijkse verkoopstaken en met de hulp van de medewerker brengen we onze taak tot een goed einde. Ik heb gekozen voor deze functie omdat ik hier ervaring mee heb. Ik heb in het winkeltje van onze school de verkoop mogen doen. Ik heb ook als een verkoopster gewerkt als jobstudent. Samen met mijn collega’s brengen we  verfrissende ideeën aan omtrent promotiemateriaal en publiciteitscampagnes ter ondersteuning van de marketingafdeling.

 • Wie ben ik?

Ik ben Kimberley Dury. Ik ben 19 jaar en zit nu in het 7de jaar Business Support. Ik heb 1 oudere broer. Nadat ik mijn 7de jaar heb afgemaakt en mijn diploma heb behaald zou ik graag verder studeren als verpleegster. Ik ben een zeer behulpzaam persoon, wanneer iemand in nood zit wil ik die altijd direct helpen. Op mij kun je zeker en vast rekenen. In mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden of hou ik mij bezig op de computer. Mijn hobby’s zijn wandelen, muziek luisteren en af en toe boeken lezen.

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Binnen ChouChou ben ik Logistiek Verantwoordelijke. Ik sta in voor de voorraad van onze goederen. Ik controleer welke goederen er binnen en buiten gaan in ons bedrijf. Wanneer iets niet klopt moet ik nagaan vanwaar deze fout komt. Ik hou de lijsten van het magazijn bij en om de zoveel tijd wordt het magazijn gecontroleerd. Ik moet ook de voorraaddocumenten archiveren. De minimumvoorraad moet worden opgevolgd en wanneer er tekorten zijn moeten deze doorgeven worden aan de Aankoop Verantwoordelijke (zodat zij het kunnen bijbestellen) en aan de afdeling verkoop (zodat zij weten welke goederen tijdelijke niet verkocht mogen worden.

 • Wie ben ik?

Welkom op onze website van ChouChou,

Ik ben Keshika Mathoera. Ik ben 19 jaar en ik zit in het Sint-jozefsinstituut Oostende. Ik studeer hier al 7 jaar dit is mijn laatste jaar. De richting dat ik nu volg is business support. Daarna zou ik graag nog verder willen studeren voor een hoger diploma. Tijdens mijn vrije tijd oefen ik mijn hobby’s uit. Mijn hobby’s zijn voetballen, tekenen, schilderen en creatief bezig zijn.

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Mijn taken oftewel functies binnen het bedrijf zijn mijn collega’s helpen waar nodig is. Als assistent bedrijfsleider zorg ik ervoor dat ik de CEO help en zijn taken.

Mijn andere functies zijn marketing & productontwikkeling. De taken daarvan zijn flyers of acties ontwerpen. Ik ben verantwoordelijk voor het succes van een bepaald product en ik heb invloed over de ontwikkeling, productie en marketing daarvan. Ook ben ik van het begin tot einde bezig met het product en weet ik er daarom ook ontzettend veel over.

 • Wie ben ik?

Ik ben Jason Somerling, mijn naam waar ik mee word aangesproken is Jay.

Ik zit in het zevende en studeer Business support.

Mijn hobby’s zijn gamen en buiten gaan met vrienden.

Ik ben 20 jaar.

Mijn job in dit bedrijf is aankoopverantwoordelijke.

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Als aankoopverantwoordelijke sta ik verantwoordelijk voor alle aankopen die het bedrijf doet.

Ik ben ook verantwoordelijk voor de inbreng van de nieuwe collectie.

Ik zorg ervoor dat de voorraad altijd word aangevuld.

Ik volg ook de personeelsaankopen op beurzen.

Ik ben ook verantwoordelijk voor het zoeken van nieuwe leveranciers.

 • Wie ben ik?

Mijn naam is Dayana Zargaryan. Ik ben 20 jaar oud. Ik zit nog in middelbare school mijn laatste jaar (7de). Ik volg richting kantoor. Mijn hobby’s zijn shoppen en uitgaan met vrienden.

In de weekends ben ik meestal bezig met werken. Ik ben een jobstudente dus ik heb weinig vrije tijd wat eigenlijk ik goed vind.

 

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Ik ben verantwoordelijk voor marketting. Ik heb verschillende taken binnen het bedrijf ChouChou. Ik sorteer documenten  zoals factuur, prijsaanvraag, enz…

Ik heb ook administratieve werken. Catalogus van vorige jaar moest aangepast worden door me en door mijn collega Cheikhou.

 • Wie ben ik?

Mijn naam is Andreea Baragoi. Ik ben geboren in Roemenië maar woont nu in België. Ik ben 20 jaar oud. Mijn functie binnen het bedrijf ChouChou is marketingverantwoordelijk webshop. Op dit moment zit ik in het 7de jaar Business Support in Sint-Jozef.  Mijn lievelingshobby is fitness maar ook gamen en Koreaanse series kijken.

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Ik moet zorgen voor de webshop: prijzen aanpassen, voorraad aanvullen, nieuwe producten toevoegen, … Ik moet ook uitwerken van gerichte promotieacties en aanmaken van kortingscodes. Ik volg ook de bestellingen van de webshop en ik geef dat door naar de verkoopverantwoordelijke.

 • Wie ben ik?

Ik ben Laleshca Decalut en ik ben 19 jaar. Ik ben afkomstig uit Suriname en opgegroeid in België. Ik ben een heel positief ingesteld persoon en ik ben ook heel optimistisch. Ik studeer al 4 jaar in het Sint Jozef Instituut. De richting waar ik voor gekozen heb is Business Support. In mijn vrije tijd lees ik graag verschillende soorten boeken zoals bv:  romantiek of drama.  Ik spendeer ook graag tijd door met mijn familie. Ik ben de jongste in mijn gezin, ik heb 2 oudere zussen en 1 oudere broer. Ik kom ook heel goed overeen met hun.

 • Mijn taken binnen ChouChou:

Mijn functie binnen het bedrijf ChouChou is medewerker Voorraadbeheer. Ik heb dit gekozen omdat ik hier veel ervaring mee heb, ik heb 2 weken stage gelopen in het bedrijf Horeca Totaal als Logistiek Medewerker. Dit zorgde ervoor dat ik veel in contact kwam met het magazijn en de voorraden. De taken dat ik binnen dit bedrijf doe hebben te maken met de voorraadartikelen. Ik ben ook verantwoordelijk voor het inbrengen van Producten in het systeem. En ook het invoeren en beheren van afspraken met leveranciers.